Piceri

Pizeri

Ne ofrojmë pica te shijshme dhe kemi shumë vite përvojë, për të ofruar këtë shërbim duke përmbushur çdo dëshirë. Që prej shumë vitesh duke ofruar shërbimin tonë me të mirë si pjesë e pandarë e aktivitetit tonë ne kemi fituar shumë ndjekës besnik .

Të gjitha llojet e picave që kërkojnë mund të gjenden në lokalin tone te servirura me dashuri dhe respekt nga stafit yne profesional. Kryesisht në bazë të recetave italiane Gloria Pizza ofron pica çdo moment të ditës dhe shërbimit taksi për ju qe të shijoni picen tuaj në shtëpi çdo moment e ditës. Vetëm një telefon larg Gloria Pizza është një mjedis që ofron të gjitha shërbimet .

Merrni miqtë tuaj, të dashurën tuaj, prindërit dhe fëmijët tuaj dhe ne jemi duke pritur për ju për të ardhur dhe të shijojnë pica te shijshme dhe vendin më të veçantë të rehatshme në Tiranë .