Gloria Butik Hotel Restorant

Gjithcka ju duhet  mund ta gjeni ketu

Hotel Restaurant Butik Gloria ndodhet prane qendres se Tiranes, kryeqytetin te Shqiperise. Shqipëria eshte një vend i bukur i cili ndodhet në Evropen Juglindore, eshte nje vend me shume perspektive për turizmin dhe investimet.
Klima eshte e pershatur ne menyre te persosur per pushime malore, detare, natyra e paster që ata e bonove të gjithë së bashku për të dhënë të gjithë përvojën më të mirë.

b

bb

bbb

Hotel Boutik Gloria

Ne jemi te kompletuar dhe plotesisht te afte per tu ofruar sherbimin e duhur në dhomat tona unike te hotelit. Dhomat kanë dizajn unik duke u dhene relaks dhe qetesi. Mobiljet dhe krevati jane te teknologjis se fundit duke ju ofruar përvojen me te mire te gjumit. TV Plazma, Ajer te kondicionuar, kasaforte, tel  dhe shumë shërbime të tjera ne dhome.

Ne ju ofrojme parkim per cdo lloj automjeti, ku ju mund te lini makinen ose motorin tuaj. Ne kemi kamera survejimi kudo, ne kete menyre ne sigurojme automjetin tuaj.

Ju vetem rezervoni dhomën tuaj këtu, per te tjerat kujdesemi ne !


title_bg

 

Rehatia qe gjithmone enderroni

BUTON

title_bg

 

Shijojeni qendrimin ne butikun tone

Na kontaktoni nepermjet formes sone se rezervimit ose na telefononi. Stafi yne do te përgjigjet menjehere per çdo kerkese. Faleminderit.